Крохмаль екструзійний (МОДИФІКОВАНИЙ НАБУХАЮЧИЙ) кукурудзяний виробництва ТОВ «АС ГРУПП, ЛТД» |
АС ГРУПП ЛТД
Україна, м. Київ
бульвар Вернадського 42
офіс 341
+380 044 225-62-44
+380 044 344-62-44

 

Крохмаль екструзійний (МОДИФІКОВАНИЙ НАБУХАЮЧИЙ) кукурудзяний виробництва ТОВ «АС ГРУПП, ЛТД»

Крохмаль екструзійний (МОДИФІКОВАНИЙ НАБУХАЮЧИЙ) кукурудзяний виробництва ТОВ «АС ГРУПП, ЛТД» є одним з найбільш багатофункціональних сировинних продуктів за рахунок його здатності утворювати гелі та загущувачі. Використовують для надання продуктам відповідної текстури, виду, вологості, консистенції. Має реологічні властивості, які дозволяють використовувати його при виробництві продуктів з підвищеним вмістом сухих речовин (має низьку в'язкість в гарячих розчинах і в свою чергу надає еластичність рецептурної суміші з високим вмістом сухих речовин, створюючи при цьому умови для подальшої її механічної обробки). Легко диспергується в холодних цукрових сиропах і воді. Краще заварюється в системах з низькими значеннями рН. Під час охолодження клейстеризований крохмаль швидко ретроградіює, утворюючи при цьому тверді гелі. Тому фасування продуктів з підвищеним вмістом сухих речовин рекомендується проводити при температурі вище за температуру желатинізації розчину. Найбільш поширена галузь застосування - кондитерські вироби і продукти швидкого приготування, макаронні вироби. Для кондитерських виробів норма внесення залежить від змісту інших гідроколоїдів (максимальна 10% до загальної маси виробів).

Сьогодні ТОВ «АС ГРУПП, ЛТД» працює над розширенням асортименту продукції за рахунок виробництва кукурудзяного екструзійного крохмалю з вітчизняних сортів кукурудзи з підвищеним вмістом амілопектину. Застосування цього крохмалю у виробництві кондитерських виробів, соусів і джемів, дозволить виробнику значно підвищити якість цих продуктів.